agenda

Staat er al iets op de datum van uw keuze? Wees niet bevreesd, Catering Teuben is niet voor één gat te vangen.

Wil jij werken bij Catering Teuben? Wij kunnen altijd vrolijke aanpakkers gebruiken. Er zijn legio mogelijkheden: bevoorraders, voorsnijders, voorbakkers, hamburger- en worstenbakkers, beenham- en kebabbakkers, pizzabakkers, snackkoning- en koninginnen, biertappers, barista’s en stressbestendige verkopers die snel en met een glimlach kunnen hoofdrekenen.

Team Teuben bestaat uit betrokken medewerkers, die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat: tevreden klanten. Je wordt bij ons getraind, waarbij klantgerichtheid en de kwaliteit van het product de belangrijkste factoren zijn. De evenementen waar wij de catering verzorgen zijn zeer divers, waardoor we in ons werk met verschillend publiek te maken hebben. Eén ding hebben ze gemeen. Ze komen graag bij ons terug.

Voor het zomerseizoen organiseren we een sollicitatiedag waarbij wij kunnen kennismaken en jij kan proeven van de evenementenhoreca. Dit jaar is dat op 26 maart. Heb jij deze dag gemist? Neem dan contact op met riquette@cateringteuben.nl

wervingsposter

U bepaalt zelf waar het stopt!